top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNanouck

Wij zijn Curlsys specialist! Maar wat is dat nu precies?

Het Curlsys systeem is een revolutionaire techniek die speciaal ontwikkeld is voor krullend haar. Het werd bedacht door Brian McLean, een Amerikaanse kapper die vond dat krullend haar meer aandacht en begrip verdiende. Met het Curlsys systeem kun je krullend haar op een unieke manier knippen, waardoor het haar meer volume krijgt en de krullen mooier vallen.


Het Curlsys systeem is gebaseerd op de gedachte dat krullend haar van nature al genoeg structuur heeft. Traditionele kniptechnieken kunnen krullend haar daarom juist onvoorspelbaar maken. Bij het Curlsys systeem wordt het haar geknipt volgens de natuurlijke krulpatronen. Hierdoor valt het haar mooier en krijgt het meer volume.


Bij kapsalon Nanouck hebben we veel ervaring met het Curlsys systeem. Zo we precies hoe we krullend haar moeten knippen om het beste resultaat te krijgen. We nemen de tijd om te kijken naar de krulpatronen en de structuur van het haar, zodat we de juiste kniptechniek kunnen toepassen.

We gebruiken hiervoor speciale producten die het haar niet alleen mooier maken, maar ook gezonder. Want gezond haar is tenslotte de basis voor mooie krullen.


Als je op zoek bent naar een kapsalon die gespecialiseerd is in krullend haar, dan ben je bij kapsalon Nanouck aan het juiste adres. Met het Curlsys systeem weten we krullend haar op een unieke manier te knippen, waardoor het haar meer volume krijgt en de krullen mooier vallen.

106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page